Aparate foto

miercuri, 25 septembrie 2013

Plângere către Comisia Europeană pentru câinii comunitari

Încerc cu toate forţele de care mai sunt capabilă să îmi stăpânesc pe cât posibil limbajul grosolan şi violent pe care ar trebui să îl adresez atât lichelelor din mass-media care au instigat ca nişte viermi ordinari la violenţă, cât şi CCR-ului (Curţii C********e a României), parlamentului, băsescului şi, desigur, prostimii din România care s-a dovedit încă o dată incapabilă de a judeca prin filtre proprii.

Speriată de gândul că aş putea face vreo indigestie de câtă scârbă am putut să adun în ultimul timp în suflet, şi mai ales speriată de sentimentele sumbre şi de ura care m-a încercat (şi mă încearcă în continuare) cu privire la o anumită categorie de oameni, şi mai ales faptul că singurele gânduri care mă liniştesc sunt legate de imaginaţia bogată cu care i-am torturat, schingiuit, înfometat şi jupuit pe cei care la rândul lor au făcut asta cu câinii comunitari - toate acestea m-au făcut să caut urgent o soluţie, cât mai legală posibil, pentru a nu ajunge să mă las orbită de atâta ură împotriva semenilor mei cretini, încât să cad într-un abis atât de obscur ca în acela în care ei se află. Bineînţeles că dacă vreo bestie dinasta cu chip de om -care va fi deranjată de afecţiunea mea faţă de amărâţii fără glas- mă va ataca pe stradă, sub orice formă, voi reacţiona în consecinţă: şi anume perfect legal. Nu numai că îi voi face să sufere din punct de vedere fizic, prin folisirea -evident în legitimă apărare- a spray-ului cu ardei iute ( ŞI PE CARE APROPOS, FIECARE DINTRE NOI ÎL PUTEM PURTA CA ARMĂ DE AUTOAPĂRARE, ÎN MOD LEGAL ŞI FĂRĂ NICIUN BREVET/PERMIS ETC.-verificaţi Art. 63 Portul armelor neletale destinate pentru autoapărare din Codul Penal pentru mai multe informaţii), ci se vor alege şi cu un dosar penal cu care voi merge până în pânzele albe.

După această introducere, voi trece acum direct la ceea ce vreau să fie de fapt subiectul acestei postări, şi anume paşii pe care ar trebui să îi urmăm în vederea elaborării unei PLÂNGERI CĂTRE COMISIA EUROPEANĂ. Pentru că timpul este extrem de scurt (14 zile mai exact), mă voi mişca şi eu cât mai repede pentru a vă transmite nu doar materialele pe care trebuie să le citiţi neapărat, dar şi anumite aspecte pe care ar trebui să le aveţi în vedere în momentul formulării cererii:


  • Pe site-ul oficial al Comisiei Europene, mai exact aici puteţi găsiţi toate informaţiile legate de modul în care puteţi formula cererea/plângerea către Comisia Europeană. Tot de acolo puteţi descărca un model de formular (nu este obligatoriu, dar eu cred că este foarte complex şi deci indicat să îl folosiţi pe acesta), şi adresa la care puteţi trimite sesizarea voastră. Părerea mea este să trimiteţi scrisoarea chiar la Brussels, şi nu la reprezentanţa comisiei din România. 
  • După cum veţi citi şi acolo, plângerea se poate face în legătură cu orice vi se pare incorect, ilegal, compromiţător, per ansamblu dăunător şi care NU ESTE ÎN CONFORMITATE cu LEGILE STIPULATE DE UN ANUMIT SEGMENT TRATAT DE COMISIA EUROPEANĂ. În acest caz, legea promulgată astăzi de cretinii neamului contravine în mod vădit bunăstării animalelor, lege stipulată de către Comisia Europeană. Deşi secţiunea aceea este dedicată pentru animalele de fermă, folosite în scopuri alimentare,  faptul că animalul NU TREBUIE SĂ SUFERE se aplică, evident, şi pentru secţiunea PETS (animale de companie). Aici este una dintre frazele-cheie de care trebuie să vă legaţi în elaborarea cererii: <<The European Commission's activities in this area start with the recognition that animals are sentient beings. The general aim is to ensure that animals do not endure avoidable pain or suffering.>> Prin urmare, Comisia Europeană admite că animalele sunt fiinţe care SIMT, scopul general fiind acela de a asigura că animalele nu suferă. IAR AICI, ATENŢIE, VENIŢI CU TOATE EXEMPLELE DE CRUZIME DE CARE AŢI AUZIT (bate in cap, catei loviti intentionat cu masina etc etc etc...ar fi de preferat sau aveţi dovezi cu toate aceste monstruozităţi, fie poze, fie filmuleţe pe care sa le puneţi pe un cd şi să le ataşaţi la scrisoare. 
  • Din păcate, bătălia este grea, deoarece, la pagina 22 din Raportul de Evaluare A Bunăstării Animalelor, într-un alineat despre animalele de companie, este menţionat faptul că bunăstarea câinilor vagabonzi NU este de competenţa Comisiei Europene, însă aceştia pot comunica şi negocia cu Organizaţia Internaţională pentru Protecţia Animalelor OIE în vederea stabilirii unor măsuri cât mai umane pentru a controla populaţia de căţei vagabonzi. Prin urmare, vor trebui contactaţi şi cei de la OIE
Cam atât am găsit eu până acum, vă puteţi interesa şi de DREPTURILE UMANE care au fost încălcate odată cu promulgarea acestei legi: ex: articolul 5 dreptul la libertate şi securitate (şi aici exemplificaţi toţi cei care aţi fost atacaţi pe stradă, fie şi doar verbal, de demenţi învrăjbiţi şi posedaţi, pentru simplul fapt că vă plimbaţi căţelul). 

În concluzie, ideea este să justificaţi răul pe care această lege îl face întegii naţiuni. Şi desigur, documentaţi-vă în continuare. Acestea trebuie să fie armele cu care să ne apărăm! 


luni, 9 septembrie 2013

Nu avem niciun drept sa ucidem animalele!

Trebuie să recunosc că deja a început să mă cuprindă o scârbă teribilă când îi aud pe toți cretinii ăștia care sprijină cu atâta înverșunare strângerea și omorârea câinilor vagabonzi. Dacă la început m-am întristat când mi-am dat seama cât de înapoiat este de fapt poporul meu, pe care în ultimii m-am tot strofocat să îl apăr și să îi găsesc motive de laude, acum îmi dau seama că superficialitatea, mârșăvia, cruzimea, și mai ales o profundă prostie și o idioțenie domină cu adevărat în rândul celor mai mulți dintre noi.

Cât de stupid, imbecil, idiot, cretin (și altele din aceeași sferă semantică) să fii ca să ai convingerea că cea mai bună soluție este omorârea câinilor...sau cum spune hoaşca aia de Andreea Marin a cărei gură nu-i mai oboseşte: soluţia "radicală".


Nici nu se pune problema că ce s-a întâmplat săptămâna trecută este o tragedie. Nici nu se pune problema că trebuie luate măsuri, trebuiau luate demult de altfel. Numai că tâmpiţilor care credeţi că aţi descoperit America cu măsura asta RADICALĂ, puneţi mâinile alea grase şi murdare la treabă şi mobilizaţi-vă să găsiţi o soluţie morală, aşa cum fac atâtea state CIVILIZATE din întreaga lume şi cereţi tribut celor cu adevărat vinovaţi, ca de exemplu ONG-urilor de rahat care papă bani, le capsează urechile căţeilor ca şi cum ar fi sterilizaţi, iar după ce îi eliberează ce să vezi: căţelul face pui.

Ceea ce TREBUIE FĂCUT este FOARTE CLAR ŞI EVIDENT! Strângem toţi câinii comunitari, îi sterilizăm, facem campanii intense de ADOPŢIE (si nu doar pentru snobii romani care prefera doar căţei de rasă, ci şi pentru străinii civilizaţi care au un adevărat cult pentru aceste fiinţe)...iar pe ceilalţi fie îi eliberăm în habitatul din care au provenit dacă nu sunt agresivi, fie îi ţinem în adăposturi şi îi hrănim pe cei agresivi, însă desigur, fără a le lua viaţa. Bineînţeles că banii haliţi de unele ONG-uri iresponsabile s-ar putea duce chiar pe ANGAJAREA UNOR DRESORI pentru acei câini agresivi, în care, dacă am investi chiar puţin, i-am putea folosi într-o bună zi în scopuri nobile, ca adevăraţi PAZNICI. Dar de unde până unde să ne ducă pe noi capul să venim şi cu alte idei decât masacrul?

Cât despre COSTURILE implicate de toate aceste operațiuni, ele ar putea fi diminuate considerabil dacă ne-am organiza eficient...iar asta ar implica, spre exemplu, să ne hotărâm asupra sterilizării fie doar a masculilor, fie doar a femelelor..pentru că logic, niciunul nu are cum să procreeze așa, de unul singur. Pentru a putea diminua și mai mult din aceste costuri, i-am putea număra, că doar de aceea suntem oameni deștepți și posesori de rațiune, ca să fim capabili măcar să numărăm dacă îngustimea minții nu ne permite să plonjăm și în metafizică sau în alte emisfere înalte.



Ceea ce mă șochează și îmi face stomacul să se răscolească scârbit în cavitatea abdominală este demența mass-mediei, care de o săptămână difuzează de 30 de ori pe zi subiectul baiatului mușcat, de fiecare dată atacând specia câinească în ansamblul ei, referindu-se la o specie care practic trebuie exterminată de pe fața pământului. Bă voi sunteți retardați? Aș înțelege propaganda asta și excesul ăsta de zel în condițiile în care s-ar mediatiza într-o proporție la fel de mare toate crimele pe care le aud zilnic la știri (copil care și-a înjunghiat moșneagul la beție, copii violați și aruncați de la balcon, copii de câteva săptămâni aruncați la ghena, gâturi și țâțe sfârtecate și congelate etc etc etc etc etc etc etc..după cum vedeți, cele mai mari atrocități sunt făcute de rasa asta perversă și puturoasă care este OMUL. Dar pentru oameni deja e normal să fie bestii....mii de crime și schingiuri zilnic, și nicio pedeapsă RADICALĂ pentru om...în schimb când natura (reprezentată de data asta prin câinii) se mai revoltă și ea de atâta silă câtă simt eu acum, atunci înseamnă că gata, trebuie exterminați toți câinii.

În concluzie, josnici și proști mai sunt oamenii care trăiesc pe meleagurile astea frumoase românești...deși mai degrabă, latura mea de creștină ar tinde să îi compătimească pe acești mizerabili care nu se mai satură să se scalde în propriul c***t.